PLEX SET + ARKITEKT

2.150,00 ден

Цена за испорака: 150 денари

*Бесплатна испорака за нарачки над 1800 денари*

Категорија

Често поставувани прашања

Како да го користите сетот Sener Plex?

Прво нанесете го кератинскиот шампон два пати, а потоа на влажната коса нанесете ја кератинската маска. Оставете ја кератинската маска да се обработи препорачаното време, обично 5-10 минути (не мијте ја маската). Потоа нанесете го Sener Plex Третманот врз кератинската маска и оставете го да го направи своето 5 минути. Измијте ја косата и на крајот само исушете ја косата.

Колку често треба да користам третман со Сенер Плекс?

За оптимални резултати, препорачуваме користење на Sener Plex третман три пати месечно. Сепак, фреквенцијата може да варира врз основа на индивидуалните потреби на вашата коса и степенот на вашата боја или третмани за стилизирање.

Дали Sener Plex може да се користи на сите типови коса?

Да, Sener Plex е погоден за сите типови коса, вклучувајќи права, брановидна, кадрава и намотана коса. Без разлика дали вашата коса е природна или хемиски третирана, Sener Plex е дизајниран да обезбеди заштита и подмладување.

Дали третманот со Сенер Плекс е безбеден за обоена коса?

Апсолутно! Sener Plex е специјално формулиран за заштита на обоена коса. Не само што ја штити вашата коса за време на боење, туку ја подобрува живоста и долговечноста на вашата боја.

Може ли секојдневно да користам шампон и маска Сенер Кератин?

Да, шампонот и маската Сенер Кератин се доволно нежни за секојдневна употреба. Тие обезбедуваат суштинска исхрана и одржување на вашата коса, оставајќи ја мека, мазна и податлива.

Колку време е потребно за да се видат резултатите од третманот со Сенер Плекс?

Можете да доживеете забележителни резултати по само еден третман Sener Plex. Сепак, континуираната употреба ќе придонесе за тековни подобрувања во здравјето, силата и изгледот на вашата коса.