Политика на приватност за Sener Professional Shop

Во Sener Professional, ние сме посветени на заштита на вашата приватност. Оваа Политика за приватност опишува како ги собираме, користиме, откриваме и складираме вашите информации кога ја посетувате нашата веб-локација, ги користите нашите услуги или комуницирате со нас на кој било друг начин. Со користење на нашите услуги, се согласувате за собирање и користење на информации во согласност со оваа политика.

Информации што ги собираме

Лични информации

Можеме да собираме лични информации, како што се:

Име Адреса на е-пошта

Телефонски број

Адреса

Информации за плаќање

Профили на социјалните медиуми

Не-лични информации

Можеме да собираме нелични информации, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на:

Тип на прелистувач IP адреса

Тип на уред Оперативен систем

Однесување на прелистување на нашата веб-локација

Како ги користиме вашите информации

Ги користиме информациите што ги собираме за различни цели, вклучувајќи:

Обезбедување и подобрување на нашите услуги: Да ги испорачаме производите и услугите што ги барате и да ги подобриме нашите понуди. Комуникација со вас: да ви испраќаме ажурирања, маркетинг материјали и да одговориме на вашите прашања.

Обработка на трансакции:

Обработка на плаќања и управување со вашите нарачки.

Персонализација: да го персонализирате вашето искуство и да обезбедите содржина прилагодена на вашите интереси.

Анализа: да се анализира сообраќајот на веб-страницата и однесувањето на корисниците за да се подобрат нашата веб-локација и услуги.

Усогласеност:

Да се ​​усогласиме со законските обврски и да ги заштитиме нашите законски права.

Споделување на вашите информации

Можеме да ги споделиме вашите информации со трети страни во следниве околности:

Даватели на услуги: Можеме да споделуваме информации со трети лица даватели на услуги кои ни помагаат да работиме со нашата веб-страница, да го водиме нашиот бизнис или да ви нудиме услуги.

Правни барања: Можеме да ги откриеме вашите информации за да се усогласиме со законските обврски, како што е одговорот на покана или друг правен процес.

Деловни трансфери: Во случај на спојување, стекнување или продажба на нашиот бизнис, вашите информации може да се пренесат како дел од трансакцијата.

Колачиња и технологии за следење

Ние користиме колачиња и слични технологии за следење за да ја следиме активноста на нашата веб-локација и да складираме одредени информации. Колачињата се датотеки со мала количина на податоци кои може да вклучуваат анонимен единствен идентификатор. Можете да му наложите на вашиот прелистувач да ги одбие сите колачиња или да покаже кога се испраќа колаче. Безбедност на податоците Ние спроведуваме соодветни безбедносни мерки за да ги заштитиме вашите информации од неовластен пристап, откривање или уништување. Сепак, имајте предвид дека ниту еден метод за пренос на Интернет или електронско складирање не е целосно безбеден и не можеме да гарантираме апсолутна безбедност.

Вашите права и избори

Имате право на:

Бришење: да побарате бришење на вашите лични податоци, предмет на одредени законски ограничувања. За да ги искористите овие права, ве молиме контактирајте со нас користејќи ги информациите подолу.Ние немаме контрола и не преземаме одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на веб-локациите на трети страни.

Промени на оваа Политика за приватност

Можеме одвреме-навреме да ја ажурираме нашата Политика за приватност. Ќе ве известиме за какви било промени со објавување на нова Политика за приватност на оваа страница и ажурирање на датумот „Последно ажурирање“. Контактирајте со нас Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, ве молиме контактирајте не на:

Sener Professional

[email protected]

+38972222862